Sudedamosios dalys
lazanijos lakštai (kietųjų kviečių miltai (kilmės šalis Italija), kiaušinių tryniai, vanduo, druska), „Bolonijos“ padažas (smulkinta jautiena, pomidorai, morkos, svogūnai, salierai, druska,
bazilikai, alyvuogių aliejus, juodieji pipirai, vanduo), bešamelis (pienas, kvietiniai miltai,
sviestas, druska, muskato riešutai), čederis (pienas, druska, pieno rūgšties bakterijų kultūros, šliužo
fermentai, dažiklis anato norbiksinas (E160b)), gouda (pienas, stabilizatorius kalcio chloridas (E509)),
pieno rūgšties bakterijų kultūra, šliužo fermentas, dažiklis anato norbiksinas (E160b)). Gaminyje yra
glitimo.
Paruošimo būdas
I. Prieš vartojimą atlaidinti 2-3 val. Išimti iš kartoninės pakuotės ir kepti su dangteliu orkaitėje 180
laipsnių temperatūroje 30 min, nuimti dangtelį ir dar kepti 15 min.
II. Neatlaidintą šaldytą lazaniją išimti iš kartoninės pakuotės ir be dangtelio kepti orkaitėje 170
laipsnių temperatūroje apie 70 min.
Laikymo sąlygos
-18*C temp. Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti
Maistinė vertė
Energinė vertė 1010 kj/241 kcal 6061 kj/1445 kcal
Riebalai 10,0 g 60,0 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,0 g 30,0 g
Angliavandeniai 25,0 g 150,0 g
iš kurių cukrų 1,9 g 11,0 g
Skaidulinės medžiagos 1,4 g 8,4 g
Baltymai 12,0 g 72,0 g
Druska 0,8 g 4,8 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.