Sudedamosios dalys
virti kietųjų KVIEČIŲ makaronai 67% (kietųjų KVIEČIŲ kruopmilčiai, vanduo), virtos glazūruotos KREVETĖS 23% (baltakojės blyškiosios KREVETĖS ( Litopenaeus vannamei), vanduo, druska, stabilizatoriai E451, E452), česnakinis SVIESTAS 10% (SVIESTAS, česnakų tyrė (25%), rapsų aliejus, jūros druska, petražolės, natūralus citrinos koncentratas, ciberžolės).
Paruošimo būdas
Keptuvėje: įkaitinkite keptuvę, sudėkite šaldytus makaronus, krevetes ir sviestą. Uždenkite dangčiu, kartais pamaišykite. Kepkite 5-7 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska, tarkuotu kietuoju sūriu, grietine ar grietinėle.
Paruošimo laikas gali skirtis priklausomai nuo kepimo temperatūros ir keptuvės tipo.
Laikymo sąlygos
-18°C, atšildyto produkto pakartotinai neužšaldyti.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.