Sudedamosios dalys
Virtos baltakojės blyškiosios KREVETĖS 74,8% (lot. Litopenaeus vannamei), glazūra 13%, česnakinis SVIESTAS 12% (SVIESTAS, česnakų tyrė (25%), rapsų aliejus, jūros druska, petražolės, natūralus citrinos koncentratas, ciberžolės), druska, stabilizatoriai E451.
Paruošimo būdas
KEPTUVĖJE: įkaitinkite keptuvę, sudėkite šaldytas kreetes ir sviestą. Uždenkite dangčiu, kartais pamaišykite. Kepkite 4-5 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska, tarkuotu kietuoju sūriu ar grietinėle. Patiekite kaip pagrindinį patiekalą su makaronais ar ryžiais arba paruoškite užkandukus su traškiu prancūzišku batonu. Supjaustykite batoną, dėkite po vieną krevetę ir užpilkite šiek tiek česnakinio sviesto padažo.
Laikymo sąlygos
-18°C, atšildyto produkto pakartotinai neužšaldyti.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.