*rogama

Trukmė

Iki 30 min.

Sudėtingumas

Paprasta

Porcijos

1 porcija

Koldūnai su sūriu

Jums reikės:
“Kaimiški” koldūnai su mėsa 1000g.

Paruošimo būdas:

1

Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus ir sudedame koldūnus.

2
Kai koldūnai apskrunda supilame mėgstamą sultinį ir paverdame kol sultinys išgaruoja.
3
Pasiruošiame padažą kuriam reikės: grietinės, druskos pipirų.
4
Sultiniui išgaravus sudededame padažą ir apibarstome mėgstamu tarkuotu sūriu.
5
Ir skanaus!
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Gerai