Sudedamosios dalys
Ilgosios jūrinės LYDEKOS (Merluccius productus)(pagauta FAO 67) (65%); džiuvėsėliai (35%): duonos trupiniai [KVIEČIŲ miltai (GLUTENAS), vanduo, mielės, druska, KVIEČIŲ dekstrozė, paprika, miltų stipriklis (lipnumą mažinanti medžiaga E-170, emulsiklis E-472e, antioksidantas E-300), cukrus, pipirų ir ciberžolės milteliai], saulėgrąžų aliejus, vanduo, KVIEČIŲ miltai, krakmolas, druska ir koncentruotos citrinos sultys.
Paruošimo būdas
GRUZNDINTUVĖ: Atitirpinti nebūtina. Kepkite karštame aliejuje (180ºC) maždaug 4-5 minutes, kol gražiai apskrus.
KEPTUVĖ: Atitirpinti nebūtina. Kepti karštame aliejuje (180º). Nedelsdami juos apverskite, kad susidarytų traškesnis paviršius, ir toliau kepkite aliejuje.
ORKAITĖ: Įkaitinkite orkaitę su ventiliatoriumi iki 210ºC. Neatšildytą gaminį sudėkite ant kepimo
skardos išklotos kepimo popieriumi. Dėkite į orkaitės vidurį. Kepkite 210ºC laipsnių temperatūroje 20 minučių.
Laikymo sąlygos
Laikymo temperatūra: -18°C. Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.